Het tijdperk van de Waterman is aangebroken!

Ruim veertig jaar hebben we erop moeten wachten. Maar eindelijk is het zover. Het tijdperk van de Waterman is begonnen! De musical Hair ging na een korte valse start op 29 april 1968 opnieuw in première in het Biltmore Theater in New York. In het lied Aquarius werd de dageraad van het tijdperk van de Waterman als volgt bezongen:

When the moon is in the Seventh House and Jupiter aligns with Mars

Then peace will guide the planets and love will steer the stars  

This is the dawning of the age of Aquarius 

The age of Aquarius! Aquarius! Aquarius!

In de ochtend van zaterdag 14 februari 2009 ging de Maan het zevende huis van relaties binnen. Jupiter en Mars stonden bij elkaar in het sterrenteken de Waterman en wel in het twaalfde huis van spirituele transformatie. Jude Currivan, auteur van De 13e stap, heeft dat netjes voor ons uitgezocht. De bijzondere constellatie aan de hemel vond in Nederland om vijf voor half negen in de ochtend plaats. Het was hier prachtig weer en ik was blij dat ik dit historische moment bewust kon meemaken zonder heel vroeg op te hoeven staan.

                                                          

https://i0.wp.com/www.judecurrivan.com/site/jude/uploads/images/articles/AquarianChart.gif?resize=261%2C222

Het opvallende was dat ik twee dagen eerder door het medium Judith Moore ook al op het aanbreken van het tijdperk van de Waterman was geattendeerd. Zij had naar haar vrienden en helpers een mailtje gestuurd over ‘de formule van de Waterman.’ Hiermee bedoelde zij de kosmische formule die aan het nieuwe tijdperk ten grondslag ligt. Zij voorspelde: ‘Barack Obama zal komende zaterdag een ervaring ondergaan wanneer zijn hart zich zal openen voor de formule van de Waterman. Iedereen die in relatie staat tot de hartmatrix van Obama zal hiermee verbonden worden, omdat de machten van het heelal via Obama moeten werken om de wereld te veranderen. Obama is een kosmische sleutel tot het Gouden Tijdperk van de Waterman.’ Het zijn toch weer de Verenigde Staten die een sleutelrol spelen. Veertig jaar terug woedde de oorlog in Vietnam en kregen de hippies politiek geen poot aan de grond. Pas nu zullen vrede, harmonie en licht naar onze planeet Aarde terugkeren.

Herbert van Erkelens

The Aquarian alignment (Jude Currivan)

Obama’s Heart and the Aquarian Formula (Judith Moore)

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *